RIFs Høstkonferanse 2017 - Co-creating the future

24.10.2017

Verden og Norge er i endring. Globalisering, disruptiv teknologi og digitalisering banker på døren og endrer spillereglene for prosjektgjennomføring og samhandling i verdikjeden. Konklusjonen er at vi må jobbe smartere og gjøre mer for mindre. 

  • Hva forventer Regjeringen fra BA-næringen når det gjelder digitalisering?
  • Hva blir rådgivernes posisjon i nye gjennomføringsmodeller?
  • Hvordan sikrer vi best mulig samhandling på tvers av verdikjeden?
  • Hvordan setter vi sammen det beste teamet, for å skape verdi for kunden og det norske samfunnet

Disse og mange andre spørsmål ønsker vi å finne svar på under RIFs Høstkonferanse. 

Årets foredragsholdere er blant annet Kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore SannerMorten Klokkersveen (prosjektdirektør for Fellesprosjektet Ringeriksbanen og E16), Cathrine Juell (grunnlegger av Digi-SCOR), Ihab Timraz (forsker, menter og kunnskapsfasilitator), Daniela Verheul (internasjonal Best Value ekspert), Cecilia Jahr(Innovasjonsleder i Norconsult) og disrupsjons-general Jørn Haukøy samt Lunch-forfatter og tegner Børge Lund. Spennende cases og gode foredragsholdere garanterer en verdifull dag for rådgivere, ledere, entreprenører, byggherrer og andre som er i BAE-bransjen.

Program til web.png.jpg

Som deltaker på RIFs Høstkonferanse vil du få anledning til å teste din D-SCOR. Dette er en analysemetode som vurderer dine samarbeids- og samhandlingsevner i arbeidet med å bygge prestasjonskultur og organisere i selvmotiverende prestasjonsceller for å øke effektiviteten, sikre forutsigbare organisasjoner med lav turnover, redusert sykefravær og ikke minst fornøyde medarbeidere. Blant selskapene som benytter denne metodikken, som Cathrine Juell og Ihab Timraz vil fortelle mer om er TV2, Telenor, Olympiatoppen, Aker Solutions, Selvaag, Trigger, Kongsberg Automotive, Microsoft Norge og Norsk Tipping.

Les mer om Digi-SCOR ved å trykke her.

Meld deg på her:

PÅMELDING RIFs Høstkonferanse

Spennende cases og gode foredragsholdere garanterer en verdifull dag for rådgivere, ledere, entreprenører, byggherrer og andre som er i BAE-bransjen.

Dato: 24. oktober 2017 (det faglige programmet varer fra klokken 09.00 til 16.00)

Sted: Høyres Hus i Stortingsgaten, Oslo

Prisen for deltagelse er 1.950, inkludert mingling med tapas umiddelbart etter det faglige programmet.

De som er påmeldt vil få tilsendt en e-post med informasjon om hvordan de skal få vurdert sin D-SCOR. 

Vel møtt!