RIF-kurs i miljøkartlegging - Våren 2018

Foto: Snorre Aske

15.04.2018

Foto: Snorre Aske

Dette blir et fem-dagers kurs på Hurtigruten fra Kirkenes til Bergen (i praksis 6 dager) med MS NordNorgeVi vil legge inn pauser underveis, slik at kursdeltakerne får med seg severdigheter som f.eks. Trollfjorden, Lofoten, De syv søstre. Med fem dager får vi også litt bedre tid til å fordype oss og bli enda bedre på for eksempel asbest. Vi vil bl.a. legge mye vekt på risikovurderings-systemet som ble presentert på asbestkursene i 2016. Vi legger opp til at vi drar på miljø¸kartleggingsoppdrag i Trondheim.

Dette kurset er en «once-in-a-lifetime» greie: Her får du både et topp kurs og verdens mest fantastiske sjøreise!

«Early-bird» pris på dette kurset er 25.000 for deltakere i RIF-medlemsvirksomheter og 27.000 for andre. Hvis du deler lugar reduseres prisen med 2.000 kroner.  Ledsagere kan delta på turen og dele lugar med kursdeltakeren, og prisen for ledsager er 9.000,- (dette inkluderer full kost og losji) 

Pga Hurtigrutens avbestillingsregler vil påmeldinger etter 1 februar 2018 belastes med et tillegg på 4000 kroner (med andre ord: 4000 kroner rabatt for påmelding før 1.2). 

Kursavgiften inkluderer nesten alt bortsett fra reise til Kirkenes og fra Bergen. (Drikke til maten inngår ikke.)

I og med at dette kurset går over en hel arbeidsuke inklusive en søndag, er det neppe noe man kaster seg på i siste liten ,sâ her må det trolig planlegges og avklares både med familien og jobb. 

Inkludert i prisen er følgende:

  • Kurset (som går over fem hele dager, i praksis seks dager)
  • Alle foredrag og mye mer blir tilgjengelig via Dropbox
  • Frokost og lunsj alle dager
  • Treretters middag eller buffet fem dager
  • Overnatting i enkeltlugar
  • Trådløst nett
  • Kaffe/te
  • Retting av skriftlig eksamen

Det som ikke er inkludert er drikke til maten og tilslutningsreiser.

Programmet finner du herhttp://rif.no/media/5482/kursprogram_4dagers_2015.pdf  (Programmet er foreløpig ikke tilpasset 5-dagers kurs, men de samme temaene blir behandlet.)

Påmeldingslink: http://www.hjellnesconsult.no/machform/view.php?id=34254

Har du spørsmål, kan disse rettes til eiw@hjellnesconsult.no

Hurtigruten II.jpg