Meld deg på RIFs Høstkonferanse!

24.10.2017

Verden og Norge er i endring. Globalisering, disruptiv teknologi og digitalisering banker på døren og endrer spillereglene for prosjektgjennomføring og samhandling i verdikjeden. Konklusjonen er at vi må jobbe smartere og gjøre mer for mindre. Dette vil vi ta opp på RIFs tradisjonelle Høstkonferanse, som avholdes for 50. gang i år.

  • Hva forventer Regjeringen fra BA-næringen når det gjelder digitalisering?
  • Hva blir rådgivernes posisjon i nye gjennomføringsmodeller?
  • Hvordan sikrer vi best mulig samhandling på tvers av verdikjeden?
  • Hvordan setter vi sammen det beste teamet, for å skape verdi for kunden og det norske samfunnet?    

Disse og mange andre spørsmål ønsker vi å finne svar på under RIFs Høstkonferanse. Årets foredragsholdere er blant annet Kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore SannerMorten Klokkersveen (prosjektdirektør for Fellesprosjektet Ringeriksbanen og E16), Cathrine Juell (grunnlegger av D-SCOR), Ihab Timraz (forsker, menter og kunnskapsfasilitator), Daniela Verheul (internasjonal Best Value ekspert), Cecilia Jahr(Innovasjonsleder i Norconsult) og disrupsjons-general Jørn Haukøy samt Lunch-forfatter og tegner Børge Lund. Spennende cases og gode foredragsholdere garanterer en verdifull dag for rådgivere, ledere, entreprenører, byggherrer og andre som er i BAE-bransjen.

Som deltaker på RIFs Høstkonferanse vil du få gratis anledning til å teste din Digi-SCOR. Dette er en analysemetode som vurderer dine samarbeids- og samhandlingsevner i arbeidet med å bygge prestasjonskultur og organisere i selvmotiverende prestasjonsceller for å øke effektiviteten, sikre forutsigbare organisasjoner med lav turnover, redusert sykefravær og ikke minst fornøyde medarbeidere. Blant selskapene som benytter denne metodikken, som Cathrine Juell og Ihab Timraz vil fortelle mer om er TV2, Telenor, Olympiatoppen, Statens vegvesen, Aker Solutions, Selvaag, Trigger, Kongsberg Automotive, Microsoft Norge og Norsk Tipping.

For påmelding trykk her

Spennende cases og gode foredragsholdere garanterer en verdifull dag for rådgivere, ledere, entreprenører, byggherrer og andre som er i BAE-bransjen.

Dato: 24. oktober 2017 (det faglige programmet varer fra klokken 09.00 til 16.00)

Sted: Høyres Hus i Stortingsgaten 20, Oslo

Program til web.png.jpg

Prisen for deltagelse er 1.950, inkludert mingling med tapas umiddelbart etter siste foredrag.

Hold av datoen. Detaljert program og mer informasjon om foredragsholdere kommer snart.