Ny HR-direktør i Hjellnes Consult

02.06.2014

Hanne Helèn Skattum er ansatt som HR-direktør i en nyopprettet stilling i Hjellnes Consult.
- Vi har blitt såpass store nå at det er naturlig å styrke og profesjonalisere våre HR-aktiviteter, sier administrerende direktør Geir Knudsen.

Skattum er utdannet handelsøkonom fra BI med tilleggsutdanning innen ledelse og HR, og har jobbet i ulike HR-relaterte roller de siste 14 årene. Sist åtte år i konsulentselskapet Spinoza Training AS som hun var med på å etablere. Før dette var hun 15 år i medie- og kommunikasjonsbransjen, blant annet med lederroller i mediebyråene OMD Norway AS og Synergi Rf.
- Skattum kom først inn som konsulent og rådgiver hos oss, men vi så raskt behov for en permanent løsning. Vi er et selskap i sterk vekst – per i dag har vi over 200 ansatte – og dette er en naturlig satsing for oss, poengterer Knudsen.

Den nye HR-direktøren får ansvaret for å utvikle og implementere en mer tydelig og tilpasset HR-strategi, og vil inngå i ledergruppen. Hun karakteriserer Hjellnes Consult som en meget spennende konsulent- og kompetansebedrift, med svært mange kompetente medarbeidere på ulike fagområder.
- Det er et godt miljø med høy grad av arbeidsglede. Her er grobunn for at de ulike fagområdene kan samkjøres enda sterkere, og utvikle den enkelte og organisasjonen til nye høyder, sier Skattum.
- Jeg ser frem til å fronte et enda sterkere fokus på å ta ut vårt potensial i Hjellnes Consult, med ytterligere styrket tverrfaglig samhandling og effektive, gode leveranser for våre kunder, legger Skattum til.

Styrkingen på HR-siden er en del av Hjellnes Consults langsiktige satsing for å bygge selskapet videre, på samme måte som Jan Helge Golmen nylig ble ansatt i nyopprettet stilling som økonomidirektør.
- Med dette har vi fått en slagkraftig ledergruppe. Vi tror på fortsatt vekst, og skal utvikle oss og forbedre gode resultater ytterligere. Det er veldig positivt for Hjellnes Consult at vi får en kunde- og forretningsorientert HR-direktør.

- Hennes erfaring fra andre kompetanse- og utviklingsorienterte miljøer er definitivt en styrke for vår videre utvikling, sier administrerende direktør Geir Knudsen i Hjellnes Consult om nyansatt HR-direktør Hanne Helèn Skattum.