Norconsult ansetter ny administrerende direktør i Danmark

18.12.2015

(Sandvika 17. desember 2015) Thomas Bolding Rasmussen er ansatt som ny administrerende direktør i Norconsults heleide datterselskap i Danmark, Norconsult – Wessberg A/S.  Han overtar etter mangeårige direktør Stig Wessberg.

 

– Bolding Rasmussen har solid erfaring som leder av kunnskapsbedrifter, og har gjennom karrieren vist en imponerende evne til å fokusere og revitalisere ellers veldrevne selskaper. Vi har lært han å kjenne som en åpen og moderne leder med gode kommunikasjonsferdigheter. Nå ser vi frem til å få Bolding Rasmussen med på teamet, sier konsernsjef i Norconsult, Per Kristian Jacobsen.

 

Bolding Rasmussen kommer fra stillingen som divisjonsdirektør i Sweco Danmark.  Han har i tillegg ti års erfaring fra Bombardier-konsernet.

 

– Dette er en unik mulighet i en av bransjens mest spennende rådgiverselskaper. Jeg ser frem til å samarbeide tett med kunder, samarbeidspartnere og medarbeidere om å opprettholde og styrke den positive utviklingen selskapet har i Danmark, sier Bolding Rasmussen.

 

Bolding Rasmussen tiltrer rollen 1. mars. Med ansettelsen av Bolding Rasmussen fratrer nåværende administrerende direktør.

 

– Wessberg har gjennom 23 år bygget opp en fremtidsrettet rådgiverbedrift med gode resultater og positiv utvikling på kundesiden. Den siste tiden har han ønsket å konsentrere seg om utviklingsoppgaver, nå kan han bruke tid på det med god samvittighet, sier Jacobsen.

  

Om Norconsult: Norconsult er Norges største og en av Nordens ledende tverrfaglige rådgiverbedrifter innen samfunnsplanlegging og prosjektering. Selskapet er engasjert i prosjekter innen bygg og eiendom, energi, vann og avløp, industri, olje og gass, miljø, plan, samferdsel og sikkerhet. Av selskapets om lag 3 000 medarbeidere arbeider 2 000 i Norge. Norconsult har over 80 kontorer i Norge og internasjonalt. Hovedkontoret ligger i Sandvika i Bærum. Selskapet er eid av egne medarbeidere.

 

Danske Norconsult - Wessberg er 100 prosent eiet av Norconsult. Selskapet ble etablert i 2013 da Norconsult kjøpte aksjene i Wessberg. Norconsult - Wessberg besitter solid erfaring fra prosjekter innen offentlig og privat sektor. Selskapet har hovedkontor i Herlev.