Norconsult fortsatt mest populær blant rådgivende ingeniører

11.09.2015

Norconsult har gått fra 14. til 6. plass på årets Universum Professional Study om den beste arbeidsplassen for ingeniører. Plasseringen legger selskapet i tet blant rådgivende ingeniører.

Tidligere i år ble selskapet også kåret til Norges mest attraktive arbeidsgiver blant ingeniørstudentene.

-Vi er veldig stolte over enda bedre plassering i Universums undersøkelse sammenlignet med i fjor, og at vi fortsatt ligger i tet innenfor vår bransje, sier konsernsjef Per Kristian Jacobsen i Norconsult. - Vår styrke som selskap er at vi har fagkompetanse, teknologi, erfaring og lokalisering som gjør at vi får arbeide med de aller mest interessante prosjektene. Det gjør at vi er en attraktiv arbeidsplass for ingeniører. Tidligere i år ble vi også kåret til Norges mest attraktive arbeidsgiver blant ingeniørstudentene. Det bekrefter ytterligere at vi er en arbeidsplass som skiller seg positivt ut blant de andre aktørene i markedet. I tillegg til å få jobbe med spennende prosjekter, tilbyr vi karriereutvikling gjennom Norconsult Academy som er vår internopplæring. At Norconsult er eid av de ansatte, tror jeg er med på å bidra til at vi har et ut over det vanlige godt samarbeidsklima og arbeidsmiljø internt, med motiverte, kreative og engasjerte medarbeidere, sier han.

Statoil og Aker Solutions ligger stabilt på toppen i årets Universum-rangering. DNV GL er ny på 3. plass, Kongsberg gruppen og Sintef på 4. og 5. plass – fulgt av Norconsult på 6. plass.

Les mer om Universum her.