FAVEO PROSJEKTLEDELSE AS skifter navn til WSP Norge AS

11.01.2016

 

WSP etablerer seg nå for fullt i Norge gjennom å integrere Faveo Prosjektledelse AS i virksomheten. 

Navnebyttet kommer i forbindelse med at WSP Europe AB den 01.07.2015 overtok samtlige aksjer i Faveo Prosjektledelse AS. WSP-gruppen er notert på Torontobørsen ved morselskapet WSP Global Inc. WSPer et av verdens ledende konsulentselskaper innen prosjektledelse, analyse og rådgivning. 

Gjennom integreringen og navnebyttet blir Faveo Prosjektledelse en del av det verdensomspennende selskapet, med 500 kontorer og over 32 000 medarbeidere i 39 land.

– WSP Norge kommer til å opprettholde sin sterke lokale tilstedeværelse og tilby de samme tjenestene som før. Samtidig får vi tilgang til kompetanse og kapasitet fra en global ressursbase som vil gjøre oss enda bedre rustet til å støtte våre oppdragsgivere. Vi vil kunne tilby den beste ekspertise i alle faser av et prosjektløp, sier Knut Jonny Johansen, administrerende direktør i WSP Norge, i en pressemelding.

 

Navnebyttet innebærer ingen praktiske konsekvenser for selskapets kunder og samarbeidspartnere. Selskapet beholder sitt eksisterende organisasjonsnummer. Alle pågående kontrakter løper videre. Postadresser og telefonnumre endres ikke. De fortsetter også med de samme tjenestene, de samme medarbeiderne og de samme kontorene.

Imidlertid får de ansatte nye e-postadresser, som avsluttes med @wspgroup.no. E-post som sendes til gamle @faveoprosjektledelse.no vil i en overgangsperiode bli videresendt til den nye e-postadressen.