Presse ÅF Engineering nytt RIF-medlem
af-engineering-nytt-rif-medlem

ÅF Engineering blir nytt medlem av Rådgivende Ingeniørers Forening (RIF). – Det er naturlig for oss å delta i utviklingen av rammebetingelser for rådgiverbransjen gjennom RIF, sier Kristian Reinertsen, som er adm. direktør for ÅF Engineering i Norge.

ÅF Engineering AS ble etablert i 2016 og er et heleid selskap i ÅF-gruppen med røtter tilbake til 1895. Selskapet har ca. 400 medarbeidere i Oslo, Trondheim, Lillestrøm, Sandefjord, Bergen og Tromsø. – For oss var det naturlig å velge RIF som bransjeforening. Det er en forening som over tid har vist at de klarer å sette bransjens utfordringer på agendaen og samtidig evner å etablere relasjoner til viktige offentlige beslutningstagere, fortsetter Reinertsen.

Med ÅF Engineerings innmeldelse er alle de syv store rådgiverselskapene nå medlemmer i RIF. Over 75 prosent av alle rådgivende ingeniører i Norge er medlemmer av RIF. Foreningens målsetninger er å styrke rådgiverbransjens posisjon, kommersielle grunnlag og rammebetingelser samt å utvikle rådgiverbransjen i Norge.

– Det gleder oss at ÅF Engineering nå blir en del av RIF-nettverket. Med alle de 7 store og mange viktige mellomstore og små medlemsfirmaer vil RIF fremstå med enda mer kraft i dialogen med entreprenører, byggherrer og offentlige myndigheter for å bedre rammetingelsene for hele rådgiverbransjen, sier adm. direktør for RIF, Liv Kari Skudal Hansteen.