Presse Astrup til RIFs Høstwebinar
astrup-til-rifs-hostwebinar

Kommunal- og moderniseringsminister Nicolai Astrup innleder Rådgivende Ingeniørers Forenings Høstwebinar den 5. november som har temaet «Fremtidens byggenæring»

– Vi setter stor pris på at Kommunalminister Nikolai Astrup kommer til vår tradisjonelle høstkonferanse, som i år blir et heldigitalt webinar, sier adm. dir. Liv Kari Hansteen i RIF. Ministeren skal holde et innlegg om bygg- og anleggsnæringens rolle i utviklingen av det moderne Norge, og da særlig gitt de forpliktelsene Norge har i forhold til Paris-avtalen og FNs bærekraftsråd, samt de muligheter digitaliseringen av samfunnet medfører.

I tillegg til kommunalministeren kommer blant annet tidligere statssekretær for Erna Solberg, Sigbjørn Aanes som vil gi en hyperaktuell politisk analyse kun to dager etter presidentvalget i USA og se på hva dette betyr for norske politiske forhold og byggenæringen, nå kun et år før det norske Stortingsvalget. Oslos byråd for næring og eierskap, Victoria Marie Evensen skal berette om status og videre planer for den nye eiendomsgiganten OsloBygg KF. Og til slutt bidrar et trekløver av toppledere fra byggenæringen ved Jimmy Bengtson, Harald Nikolaisen og Grete Aspelund, som skal berette om hvordan de ser for seg og forbereder seg på fremtiden mot år 2030. Prisen Årets Unge Rådgiver skal også deles ut av RIF under Høstwebinaret.

– Vi ser frem til årets Høstwebinar og tror årets intense program med innlegg fra sentrale personer for næringen vil gi deltakerne både ny innsikt og konkrete råd som de kan ta med seg tilbake til sine arbeidsplasser. Derfor ønsker vi alle deltakere fra hele byggenæringen velkommen til oss, den 5. november. Webinaret er gratis og vil også bli streamet på Bygg.no. Påmelding skjer på RIFs hjemmeside, avslutter Hansteen – som også er konferansier på webinaret.