Hva skjer hos RIF, Presse – Det er absolutt en fordel å være RIF-godkjent rådgiver!
det-er-absolutt-en-fordel-a-vaere-rif-godkjent-radgiver

Som energi- og miljørådgiver i Asplan Viak ønsket Mie Fuglseth å oppnå RIFs Rådgivergodkjenning. Godkjenningsordningen gir en trygghet for god kvalitet, og er et bevis på relevant utdannelse og praksis innenfor et eller flere spesifikke fagfelt. Nå oppfordrer Fuglseth flere til å søke om godkjenning.   

– Grunnen til at jeg ønsket Rådgivergodkjenning gjennom RIF er først og fremst at det er et kvalitetsstempel. Tittelen bekrefter at jeg som rådgiver har god forståelse for både fag, byggeprosesser, kontrakter og etikk. På den måten kan kunder og andre samarbeidspartnere jeg møter i jobb få en ekstra trygghet og garanti om høy fagkompetanse, sier Fuglseth.    

I Asplan Viak jobber Fuglseth med hvordan bygg-, samferdsel-, infrastruktur- og industriprosjekter kan bidra til å redusere miljømessige ulemper knyttet til en sunn og bærekraftig samfunnsutvikling.  

Som rådgiver innen energi- og miljø er Fuglseth spesielt opptatt av at den norske bygg- og eiendomsnæringen i større grad må prioritere tiltak som minimerer utslipp raskest mulig. For å få til dette trekker hun frem samarbeid på tvers av sektorer, helthetlige løsninger og et godt samarbeid mellom fageksperter, byggherrer og premissleverandører, som det som kreves.   

 – I møte med kunder og samarbeidspartnere er RIFs Rådgivergodkjenning en fordel å ha med seg. Det er et bevis på at man har relevant utdannelse og erfaring innenfor et bestemt fagfelt, og derfor en trygghet for god kvalitet – både for seg selv og for de som kjøper rådgivertjenester, sier Fuglseth.  

Alle RIF-godkjente rådgivere kan angi dette som en kvalifikasjon på CV-en, og benytte seg av «MRIF»-tittelen i signaturen sin. Videre kan godkjente rådgivere, hvis de ønsker, også stå tilgjengelig på RIFs hjemmeside. På rådgiveroversikten er man søkbar med sin fagekspertise i søkemotoren for rådgivere og rådgiverfirmaer. 

– Jeg vil anbefale bransjekollegaer om å søke Rådgivergodkjenning! Og ja, det ser jo også bra ut på CV-en, avslutter Fuglseth.  

Godkjenningen baseres på en helhetlig vurdering som utføres av RIFs godkjenningsråd, som består av representanter fra åtte ulike rådgiverfirmaer.

Hør Mie fortelle om hvorfor du også bør søke om å bli godkjent rådgiver:

Les mer om kravene for å bli godkjent gjennom Rådgivergodkjenning her.