Hva skjer hos RIF Dordi Skjevling er Årets Ildsjel i RIF
dordi-skjevling-er-arets-ildsjel-i-rif

(Oslo, 15. november 2016) Prisen Årets ildsjel ble på RIFs Høstmøte utdelt til VA-Sivilingeniøren Dordi Skjevling for hennes innsats i RIFs ekspertgruppe for vann og miljø

Dordi er sivilingeniør fra NTH (1991) og faglig leder for divisjon vann i COWI. Hun har vært medlem av RIFs ekspertgruppe for vann og miljø helt siden 2005 og ledet på en utmerket måte ekspertgruppen i perioden 2013-2015.

– Årets Ildsjel er svært opptatt av utvikling, kunnskapsdeling og synliggjøring av rådgiverbransjen. Hun har blant annet vært fagekspert på VA i RIFs rapport State of the Nation/Norges Tilstand, organisert årlige bransjetreff med utdanningsinstitusjoner på VA, og representert RIF overfor myndigheter, næring og media ved mange anledninger, sier Ari Soilammi, RIFs utviklingssjef som delte ut prisen på RIFs tradisjonelle Høstmøte. Premien er litografiet «Ornament» av kunstneren Nico Widerberg, spesielt utvalgt for årets vinner.

Prisen Årets Ildsjel gis til en person i RIF-miljøet som har gjort en ekstraordinær innsats for å synliggjøre verdien av de rådgivende ingeniørers kompetanse og øke interessen for rådgiverbransjen. – Dordi har bidratt sterkt til at RIFs vann og miljø-gruppe har en veldig synlig og solid posisjon i bransjen, og til at denne RIF-gruppen har blitt en rollemodell for alle RIFs ekspertgrupper. Vi setter stor pris på å ha en slik ildsjel i miljøet rundt Rådgivende Ingeniørers Forening, avslutter Soilammi. 

Foto: Jan Edvardsen