Hva skjer hos RIF Presentasjoner fra frokostmøte om innovasjonsprosjekter i BAE-næringen
frokostmote-om-innovasjonsprosjekter-i-bae-naeringen

Her finner du presentasjonene fra onsdagens frokostmøte om innovasjonsprosjekter:_______________________________________________________________________________

Rådgivende Ingeniørers Forenings ekspertgruppe Fag & Innovasjon inviterer til åpent og gratis frokostmøte for alle i BAE-næringen den 13. mars for å presentere noen av de mest nyskapende prosjektene i næringen innenfor energi, samferdsel og byggsektoren.

Blant prosjektene som skal presenteres er Rema 1000-anlegget på Vagle, Stadt skipstunnel, Gol veistasjon og det prisvinnende prosjektet Stavanger Universitetssjukehus 2023. I tillegg skal Franziska Ludecher-Huber holde et foredrag om «Innovasjon i prosjektgjennomføring for mindre kraftverk».

Tania Wåge Leporowski, som er leder for ekspertgruppen Fag & Innovasjon sier følgende i en kommentar: – Det er noen svært spennende prosjekter i bransjen. Prosjektene er spesielle både med tanke på grad av digitalisering, nye gjennomføringsmodeller og innovasjonsgrad. Dette vil vi få grundig presentert på det åpne frokostmøtet neste onsdag.