Presse Gjennomføringsmodeller tema på RIFs Høstkonferanse

Rådgivende Ingeniørers Forening (RIF) setter nye samarbeids- og gjennomføringsmodeller på agendaen på årets Høstkonferanse, og inviterer derfor aktører fra hele BAE-næringen til konferansen, som tradisjonelt har vært forbeholdt rådgiverne.

Dagens byggherrer ønsker mer for mindre i et stadig tøffere marked. Hvordan kan næringen bidra og samtidig sikre bedre lønnsomhet og økt konkurransekraft? Hvilke samarbeidsformer er bærekraftige? Flere aktører tester nå ut nye modeller for risikofordeling, digitale verktøy og samarbeidsform for mer verdibasert innkjøp- og gjennomføring. På årets Høstkonferanse som finner sted på Sentralen i Oslo den 23. oktober vil vi derfor trekke frem de som våger å tenke nytt og belyse prosjektene både i forhold til utfordringer og muligheter. Programmet er veldig spennende og burde være av interesse for alle i BAE-næringen.

Informasjon

  • Tid: 09.00-16.00 (avsluttes med middag)
  • Pris: NOK 2.500,- (eks. mva./ halv pris for medlemmer av RIFs råd, fora og ekspertgrupper)
  • Frist for påmelding: 20.10.2018
  • Sted: Sentralen Oslo, Øvre Slottsgate 3, 0157 Oslo

På konferansen vil man få innsikt i nye trender og forskning samt eksempler på innovative anskaffelser og gjennomføringsmodeller. Her deles erfaringer fra nye samarbeids- og kontraktsformer fra blant annet Politiets Beredsskapssenter, Stavanger Universitetssykehus, Ulven, Holmen Skole og Bispevika vil bli presentert. Dessuten vil kontraktsdirektør for Nye Veier Bjørn Børseth, fortelle om hva de ønsker å få ut av Norges første IPL-kontrakter. I tillegg kommer blant annet sjefsøkonom i NHO, Øystein Dørum, sjefsøkonom i Prognosesenteret Nejra Macic og leder for Digital 21, Morten Dalsmo.

Konferansen avsluttes med en topplederdebatt mellom Statsbyggs Harald Nikolaisen, Grete Aspelund (Sweco), Ole-Petter Thunes (Rambøll), EBAs Kari Sandberg og Bjørn Børseth fra Nye Veier rundt temaet samarbeid i verdikjeden og hvordan det påvirker verdiskapingen. 

Påmelding til Høstkonferansen er nå stengt.