Hva skjer hos RIF, Kompetanse, Presse Velkommen til Høstkonferansen om kunstig intelligens 24.oktober på Nasjonalmuseet
hostkonf23

Hvordan kan kunstig intelligens bidra til å akselerere det grønne skiftet og bidra til økt konkurransekraft i byggenæringen?

Den rivende utviklingen innen kunstig intelligens aktualiserer både nye muligheter, men også ubesvarte spørsmål, risikoaspekter og dilemmaer.

Den 24. oktober 2023 ønsker vi velkommen til en viktig og spennende konferanse på Nasjonalmuseet i Oslo.

Konferansen er åpen for alle som er interessert i kunstig intelligens og er nysgjerrig på hvordan teknologien kan bidra til å akselerere det grønne skiftet og skape økt konkurransekraft.

Kunnskap om kunstig intelligens hos myndigheter, bestillere og leverandører vil fort bli  avgjørende for å kunne å gripe nye muligheter samt håndtere og forstå kompleksiteten og utfordringene.

Vi vil samle eksperter, ledere og beslutningstakere både i det offentlige og det private til å dele sin innsikt, sine erfaringer og ambisjoner.

Påmeldingsfrist for Høstkonferansen er 16. oktober.

Tid: tirsdag 24. oktober kl. 10.30-16.00 (med tapas og mingling fra 16.00 – 18.00). 

Sted: Nasjonalmuseet, Brynjulf Bulls plass 3, 0250 Oslo.

Prisen inkluderer også inngangsbillett til Nasjonalmuseet, og vi anbefaler alle å ta en runde på museet før eller etter konferansen. De som ønsker, får også anledning til å få bli med bak kulissene og høre historiene om ingeniørkunsten bak kunsten. I lunsjen åpner vi opp for en frivillig liten historieseanse fra en av de som var tettest på prosjektet «Prosjekt Nytt Nasjonalmuseum», prosjekteringsgruppekoordinator Ivar Barstad. Og du vil kunne se museet med nye øyne når du tar turen i utstillingen. Trenger du et sted å få jobbe før, under eller etter konferansen så kan vi anbefale Nasjonalbiblioteket.

Meld deg på her

Påmelding Høstkonferansen 24. oktober

Kontaktinformasjon

Påmelding konferansen

Påmelding til tapas med drikke og mingling 16.00-18.00

Allergier