Kurs og arrangement, Kurs og Arrangementer Nødlys/ledesystemer kurs – okt/nov/des
nodlys-ledesystemer-kurs-feb-mars-okt-nov-des

Omfatter løsninger etter tradisjonelle elektriske nødlyssystemer, samt SWGS-systemer og etterlysende. Kurset dekker både preaksepterte og alternative løsninger. Et meget populært kurs.

Kurset er i henhold til Lyskultur oppdaterte publikasjon «Nødlys/ledesystemer», og baserer seg på gjeldende Europeiske og Norske standarder/normer fra Standard Norge og Norsk Elektroteknisk Komité, som NS-EN 1838, NEK EN 50171, NEK EN 50172, NEK EN 60598-2-22 og NS 3926.

Kurset omfatter løsninger etter tradisjonelle elektriske nødlyssystemer samt SWGS systemer, inklusiv etterlysende. Kurset dekker dermed både preaksepterte og alternative løsninger.

Målgruppe
Personer som prosjekterer, installerer og utfører vedlikehold på nødlys/ledesystemer.

Kursholdere

Øyvin Sylte

Øyvin er daglig leder i Nortek Security & Technology AS, en totalleverandør innen sikkerhet. Firmaet har sentral godkjenning, og er i tillegg FG-godkjent for brannalarmsystemer.

Øyvin har lang erfaring i bransjen, og har vært med på å lage produkter fra behov, idéfasen til ferdig godkjente produkter. Han har vært prosjektleder for levering og installasjonav prosjekter innenfor brannalarm, nødlys og talevarsling i alt fra mindre barnehager til noen av de største byggene i Norge.

Han har vært med i skrivegrupper av Lyskulturs publikasjon 7, Nødlys/ledesystemer, NS 3961 for talevarsling og revisjonen av NS 3926. Øyvin har vært foredragsholder for Lyskultur i en årrekke, og holder årlig kurs og seminar for flere hundre personer.

Geir Drangsholt

Geir er sivilingeniør og daglig leder i TekØK AS, og er utdannet siv.ing. fra NTH, med en rekke tilleggs dr.ing. fag innen brann og betong. Han har jobbet ved SINTEF NBL – Norges Branntekniske Laboratorium i en årrekke og er tilknyttet RISE Firte Research AS i en rådgiver rolle i dag, i tillegg til å drive egen brannrådgivning fra 2000.

Geir har betydelig kompetanse og erfaring i store og komplekse prosjekter, både nasjonalt og internasjonalt. Han har omfattende prosjekteringserfaring og forskerkompetanse fra tverrfaglige prosjekter innenfor faget brann og eksplosjon.

De siste årene har Geir deltatt aktivt som leder av arbeidsgruppe/standardiseringskomiteer i regi av Standard Norge (NS3926 – Visuelle ledesystem, NS3925 – Rømningsplaner, SN/K 382 Brannplaner).

«Jeg likte svært godt at kurset hadde faglige kompetente foredragsholdere som var engasjert i faget.»
– Tidligere kursholder

Deltageravgiften inkluderer

  • Et heldagskurs
  • Kursmateriell
  • Kursbevis, med oppsummering av kurstemaene
  • Lunsj, samt pauseservering og kaffe/te
  • 1 måned gratis tilgang til Lysveilederen

Dersom du jobber i en RIF-bedrift får du 10 prosent reduksjon på kursavgiften.

Fakta om kurset

Dato og tid
  • 26. februar
  • 03. mars
  • 13. oktober
  • 16. september
  • 04. november

Kl. 10.00 – 16.00, kaffe og registrering fra 09.30.

Sted

Oslo 26. februar
Norconsult
Vestfjordveien 4
1338 Sandvika

Bergen 03 mars
Asplan Viak
Fabrikkgaten 3
5059 Bergen

Oslo i september
Stavanger i oktober
Trondheim i november

Deltakeravgift

Kr. 4.950,- for medlemmer av Lyskultur, kr. 6.400,- for ikke-medlemmer.

For mer informasjon, pris og påmelding, trykk her.