Hva skjer hos RIF, Presse Ny kommunikasjonssjef i RIF
ny-kommunikasjonssjef-i-rif-2

Rådgivende Ingeniørers Forening har ansatt Hege-Lill Hagen Asp som ny kommunikasjonssjef

– RIFs medlemsbedrifter er avgjørende for at Norge skal klare å møte de store samfunnsutfordringene Norge står foran, både i form av omstillinger i næringslivet, befolkningsvekst, klimautfordringer og infrastruktur. Etter mange år med omdømmearbeid gleder jeg meg til å bidra til å gjøre RIF og medlemsbedriftene både viktigere og til mer synlige samfunnsaktører, sier Asp.

Hege-Lill Hagen Asp har jobbet i Vinmonopolet i 10 år, og har før erfaring fra henholdsvis Forbundet for Ledelse og Teknikk, Aksent Kommunikasjon og Professional Public Relations (PPR) og har en mastergrad innen Corporate Communication. I Vinmonopolet har hun hatt ansvaret for selskapets kommunikasjonsplattform og jobbet bredt med omdømmebygging.

– Vi er svært glade for at Hege-Lill takket ja til stillingen og tror hennes brede erfaring innenfor de fleste kommunikasjonsdisipliner vil bidra til å gjøre oss enda mer synlige og styrke vårt arbeid mot besluttende myndigheter, sier Liv Kari Skudal Hansteen som er administrerende direktør i Rådgivende ingeniørers forening.