Presse Rekorddeltakelse på årets RIF-stafett
rekorddeltakelse-pa-arets-rif-stafett

Sweco og Norconsult steg til topps på pallen i henholdsvis dame og herreklassen under årets RIF-stafett, hvor det var rekordmange 121 påmeldte lag.

Dette er en årlig stafett for RIFs medlemmer, og i år som i fjor var også samarbeidspartnere som Skanska, DNV GL  og Karlsen & Nordseth Entreprenør invitert.

Stafetten har blitt holdt siden 1978, og årets utgave var den 41. i rekken. I år var det rekordpåmelding med hele 121 lag, mot fjorårets 117 lag. 114 lag stilte til start, noe som også er ny rekord. Det var Sweco som arrangerte årets stafett, og selskapet stilte selv med 22 lag. – Dette har vært utrolig gøy, og vi i Sweco har storkost oss med å arrangere! Jeg blir så imponert over det høye idrettslige nivået og det store engasjementet fra alle deltakerne. En stor takk til alle som var med, sier Grete Aspelund, administrerende direktør i Sweco, som selv var tilstede under både stafetten og banketten.

Oppslutningen fra bransjen var stor og hele 25 selskaper stilte med lag. Arrangøren rapporterer at det var stor skiglede og godt lagspill som utspilte seg i Kollen denne tirsdagen. I følge nye regler som ble innført i fjor er det vinneren av kvinneklassen K1 som vinner.

Fra og med i fjor er det vinnerne av K1 (kvinneklassen) som får arrangere neste års stafett, og i år ble det Sweco, som også arrangerte årets stafett. Da er regelen at det er laget som kommer på andre plass som får anledning til å arrangere stafetten. Det betyr at det er Multiconsult som skal arrangere RIF-stafetten i 2020.

– RIF-stafetten er en stolt tradisjon i bransjen som skaper begeistring og bygger relasjoner, ikke bare mellom RIF-medlemmene, men også i hele BA-næringen. Vi må få takke Sweco for en fenomenal jobb med arrangeringen av årets stafett, avslutter Liv Kari Skudal Hansteen, adm. direktør for Rådgivende Ingeniørers Forening. 

Foto: Fra starten av herreklassen M1. Fotograf Nicki T. Wang


Foto: Sweco vant kvinneklassen K1 med Signe Moland, Elinor Henriksen og Astrid Kristin Ruud på laget. Fotograf Nicki T. Wang.