Hva skjer hos RIF RIF med uvanlig arrangementsform på Eliaden
rif-med-uvanlig-arrangementsform-pa-eliaden

Eliaden, en Norges største fagmesser åpnet i går. Rådgivende Ingeniørers Forening (RIF) prøvde der ut en ny seminarform som de kalte «Byggherrenes Scene». Påmeldingen ble fullbooket lenge før arrangementet startet.

Sammen med Integra, Grønn Byggallianse, VVS-Foreningen og NGBC inviterte RIF til dialog mellom byggherrer og leverandører av tekniske løsninger.

Byggherrene har behov for rådgivning og leveranser av tekniske installasjoner som fører til rasjonell drift – bærekraftig, miljømessig, økonomisk med høy komfort og sikkerhet. Innovative byggherrer som Kjeldsberg Eiendom, DNB Næringseiendom, Omsorgsbygg, Høegh Eiendom og andre entret scenen med sine behov for ulike byggeprosjekter. Deretter fikk rådgiverne og leverandører som Siemens, Integra, GK, og Schneider presentere sine forslag til løsninger på byggherrenes utfordringer.

– Denne møteformen gav en fin plattform for direktedialog mellom leverandører, rådgivere og byggherrene. Vi håper seminaret gav en bedre forståelse for smarte bygg og byer i et større perspektiv, ikke minst i forhold til brukerinnsikt, brukerbehov og at vi må innovere for å lykkes, sier Roar Smelhus fra RIF og Multiconsult, som ledet gårsdagens møte.