Presse RIF vant rådgiver-VM
rif-vant-radgiver-vm-2

RIF gikk til topps i den årlige kåringen av verdens beste organisasjon for rådgivere. RIF deltok i klassen for «Best advancement of a Cause, Advocacy Campaign or Event. «- Dette er enormt motiverende», sier administrerende direktør i RIF, Liv Kari Skudal Hansteen som sammen med RIFs styreleder Grethe Bergly fra Multiconsult mottok prisen i Geneve.

«- RIF har i løpet av de siste ti årene dyrket rollen som samfunnsrådgiver», forteller Hansteen. «- Den internasjonale juryen har latt seg imponere av State of the Nation-rapportene om tilstanden i offentlig sektor på bygg- og anleggsområdet og hvordan de har lagt premisser for den politiske debatten på disse områdene», sier hun.

RIF utgir også jevnlig benchmark-rapporter for medlemmene i organisasjonen slik at de kan forbedre selskapets effektivitet og lønnsomhet. For denne innsatsen ble RIF for et par år siden tildelt prisen «Beste praksis» av Staten og byggebransjen.

Prisen deles ut av FIDIC, International Federation of Consulting Engineers, som er den globale paraplyorganisasjonen for nasjonale sammenslutninger av rådgivende ingeniører. FIDEC representerer over én million ingeniører og 40 000 firmaer i mer enn 100 land over hele verden.