Hva skjer hos RIF RIFs høstmøte setter fokus på digitalisering
rifs-hostmote-setter-fokus-pa-digitalisering

Ny teknologi, det grønne skiftet og nye krav til gjennomføringsmodeller gir utvikling og innovasjon, men utfordrer også dagens verdikjede og forretningsmodeller. Denne problemstillingen vil Rådgivende Ingeniørers Forening se nærmere på under årets Høstmøte den 15. november.

– På høstmøtet vil vi at tilhørerne blant annet skal bli oppdatert på hva digitalisering egentlig betyr, både for næringen og for den enkelte arbeidstaker. Mange nye begreper flyter rundt, som crowdfunding, crowdsourcing, delingsøkonomi og communities. Hva betyr nå egentlig dette for oss rådgivere og egentlig for hele byggenæringen? Rådgiverbransjen har historisk sett vært tidlig ute med å ta i bruk ny teknologi, men den digitaliseringen som nå er i ferd med å starte vil ha enorme konsekvenser og innebærer fantastiske muligheter som næringen må få opp øynene for, sier Liv Kari Skudal Hansteen, som er adm. direktør for RIF.

161101_RIF Høstmøte 2016 foredragsholdere oppdatert.jpg

Til høstmøtet kommer blant annet Samferdselsminister Ketil Solvik- Olsen, IBMs Innovasjonsdirektør Thomas F. Anglero og digital guru Hans-Petter Nygård-Hansen. I tillegg kommer adm. direktør for Aftenposten Mobil, Anette Mellbye og Statsbyggs leder Harald Nikolaisen, sekretariatsleder for Regjeringens utvalg for Grønn Konkurransekraft, Per R. Sandberg samt leder av Nye Veier, Ingrid Dahl Hovland.

DSC_9210 cropped minimini.jpg

– Vi er svært fornøyde med å ha fått så tunge foredragsholdere til årets høstmøte. Årets temaer bør være av interesse ikke bare for rådgiverne, men for alle i hele byggenæringen, avslutter Liv Kari Skudal Hansteen, som oppfordrer alle interesserte til å melde seg på ved å fylle ut påmeldingsskjemaet som finnes her.