Presse Soltech nyeste RIF-medlem
soltech-nyeste-rif-medlem

Soltech blir nytt medlem av Rådgivende Ingeniørers Forening (RIF). – Det er naturlig for oss å delta i utviklingen av rammebetingelsene for rådgiverbransjen gjennom RIF, sier Kåre Solberg, som er daglig leder for Soltech.

 

Soltech AS tilbyr konsulenttjenester innenfor fagområdet byggeteknikk. Firmaet har 28 ansatte og planlegger for videre vekst ved å ansette flere medarbeidere i den nærmeste tiden. – Vi har et nært samarbeid med byggherre, entreprenører, leverandører av råbygg og produsenter av stål- og prefabrikkerte betongkonstruksjoner, fortsetter Solberg.

Blant andre nye medlemmer den siste tiden er både Venator og Argeo. Over 80 prosent av alle rådgivende ingeniører i Norge er medlemmer av RIF. Foreningens målsetninger er å styrke rådgiverbransjens posisjon, kommersielle grunnlag og rammebetingelser samt å utvikle rådgiverbransjen i Norge.

– Det gleder oss at Soltech nå blir en del av RIF-nettverket. Med alle de 7 store og de fleste viktige mellomstore og små medlemsfirmaene vil RIF fremstå med enda mer kraft i dialogen med entreprenører, byggherrer og offentlige myndigheter for å bedre rammebetingelsene for hele rådgiverbransjen, sier adm. direktør for RIF, Liv Kari Skudal Hansteen.