Hva skjer hos RIF Tilbud om kommunikasjonsfaglig bistand til RIF-medlemmene
tilbud-om-kommunikasjonsfaglig-bistand-til-rif-medlemmene

Corona-viruset har skapt en nasjonal krise. Dette gir store utfordringer for alle norske virksomheter, og det kan derfor være behov for noen gode råd om hvordan man bør håndtere intern og ekstern krisekommunikasjon.

RIF har et løpende samarbeid med kommunikasjonsbyrået First House og vil med dette gi våre medlemmer tilgang til et rådgiverteam som kan yte innledende kommunikasjonsbistand – betalt av RIF. Denne bistanden foregår i form av en kostnadsfri innledende samtale og et eventuelt oppfølgende, også kostnadsfritt, (Skype-)møte med et dedikert rådgiverteam, med utstrakt erfaring fra krisekommunikasjon og oppdrag for BAE-næringen.

Dersom den innledende samtalen/møtet medfører behov for ytterligere bistand fra First House må det inngås en separat avtale mellom First House og bedriften, og kostnaden for bistanden etter den innledende kontakten/møtet betales da av bedriften. Vi har imidlertid forhandlet oss frem til 10 prosent rabatt på gjeldende timerater hos First House.
Hvis dette er interessant, ta da kontakt med First Houses team, i prioritert rekkefølge:
1. Cecilie Ditlev-Simonsen, cds@firsthouse.no, Mob. +47 415 59 250
2. Steinar Flaa, sf@firsthouse.no, Mob. +47 920 55 744
3. Leif Monsen, lm@firsthouse.no, Mob. +47 908 77 022
4. Michael Hansson, mh@firsthouse.no, Mob. +47 994 53 303
Dersom det er spørsmål knyttet til dette tilbudet, vennligst kontakt RIFs Kommunikasjonssjef, Trond Cornelius Brekke på telefon +47 402 41 000 eller e-post trond@rif.no.