Hva skjer hos RIF Universum: RIF-medlemmer på topp

Universumundersøkelsen 2014, som kartlegger studenters drømmearbeidsplasser, viser at RIF-medlemmene igjen gjør det godt. Multiconsult, Norconsult, Rambøll og Cowi ligger alle på topp ti.

I kategorien Engineering i årets Universum-undersøkelse gjør Multiconsult det best av RIF-medlemmene på plass 4, med Norconsult hakk i hel på plass 6. Rambøll er på niendeplass, COWI kommer ut som nummer 10 og Sweco er nummer 12.

– En forutsetning for å lykkes er tilgangen på kvalifisert arbeidskraft. Årets Universum-undersøkelse viser igjen at rådgiverfirmaene er populære blant studentene. Dette gir firmaene mulighet til å velge blant de beste hodene.

– Jeg tror studentene oppdager at rådgiverfirmaene tilbyr et kinderegg av tverrfaglige muligheter: I RIF-firmaene har man mulighet til å jobbe med landbasert samfunnsbygging, med miljø og fornybar energi, eller med olje og gass, sier Liv Kari Skudal Hansteen, adm. dir. i RIF.

Hele listen over de ti mest populære engineering-arbeidsplassene i følge Universum 2014:

Statoil
Aker Solutions
Kongsberg Gruppen
Multiconsult
Sintef
Norconsult
Statkraft
Subsea 7
Rambøll
Cowi

Hele Universum-undersøkelsen: http://universumglobal.com/ideal-employer-rankings/student-surveys/norway/norway-top-100-ideal-employers-2014/